söndag 8 februari 2015

En intensiv dag!

Dagen började tidigt för att köra ut till ishallen och morgonens hockeyträning. Dags att testa på att vara målvakt och då bör man komma lite tidigare. Vi åt en tidigt frukost (för att vara helgdag) och var i ishallen 8.15. Det var inte lätt att åka med de stora benskydden, handskarna och klubban men övning ger färdighet!





Men jag tror inte att det blir fler träningar som målvakt...




Sen var det dags för bowlingkalas för en hockeykompis. M har inte bowlat sen hennes fyraårsdag när vi testade en gång men det hade tydligen gått jättebra! Gick bra att lämna henne också fastän hon bara kände födelsedagsbarnet!

Sen var det dags för N att gå på laserdomekalas för en klasskompis. Tredje laserdomekalaset på några månader och ytterligare ett aviserades det om! Idag hade det gått jättebra och de hade vunnit och haft jättekul! Medan N var på kalas var det dags för tjejerna att träna; mamman på ShBam och M på Born To Move.

Nu sover båda barnen sött i sina sängar och jag ska lägga mig i soffan en stund innan det är dags för mig också att krypa upp i sängen! I morgon måste vi upp tidigt då nya spännande utmaningar väntar på jobbet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar